Servicetekniker

Servicetekniker

Din roll
Som servicetekniker kommer du att jobba med service, teknisk support åt våra återförsäljare samt en del garantijobb och underhåll ute hos slutkunder. För att lyckas i den här tjänsten så bör du vara flexibel och serviceinriktad samt klara av att arbeta självständigt och att ta ett helhetsansvar. Du är ansvarstagande med handlingskraft och förmåga att fatta egna beslut.

Din profil
Vi är på jakt efter en initiativrik, självständig och engagerad person som vill ingå i vårt Lantbruks-team. Du har erfarenhet av lantbruks eller entreprenadmaskiner, men erfarenhet som lastbil- eller bilmekaniker är också meriterande. Du har B-körkort och datorvana samt kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Du behöver ha god fysik. Har du tidigare erfarenheter som servicetekniker eller liknande arbeten så ses det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Jobbet är mestadels under normal arbetstid, men resor och ibland övernattningar ingår i tjänsten. När du inte jobbar med service kommer du att hjälpa till i vår produktion av nya lantbruksmaskiner.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med täta kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi är nyfikna på dig och ser fram emot din ansökan!
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Josef Skoglund på tel. 0512-292 45 eller josef.skoglund@ranaverken.se. Du är varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

Befattning: Servicetekniker
Tillträde: Snarast
Placering: Tråvad

Arbetstid: Heltid
Anställningsstatus: Tillsvidare
Ansök senast: omgående, urval sker löpande
Mer info
Telefon 0512-29232
Område Vara
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ranaverken.se/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ranaverken AB är ett tillverkande företag med fabrik och kontor beläget i Tråvad, ett samhälle tillhörande Vara kommun, mitt på den Västgötska slätten. Vi tillverkar, utvecklar och konstruerar kundunika lösningar inom områdena stålbyggnad och lantbruk. Företaget omsätter ca 350 Mkr och har 110 anställda.