Servicetekniker

Servicetekniker

Din roll

Som servicetekniker kommer du att jobba med service, teknisk support, reparation och underhåll ute hos kunder. För att lyckas i den här tjänsten så bör du vara flexibel och serviceinriktad samt klara av att arbeta självständigt och att ta ett helhetsansvar. Du är ansvarstagande med handlingskraft och förmåga att fatta egna beslut.

Din profil

Vi är på jakt efter en initiativrik, självständig och engagerad person som vill ingå i vårt Lantbruks team. Du har erfarenhet av lantbruks eller entreprenadmaskiner, men erfarenhet som lastbil- eller bilmekaniker är också meriterande. Du har B-körkort och datorvana samt kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Du behöver ha god fysik. Har du tidigare erfarenheter som servicetekniker eller liknande arbeten så ses det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Resor och ibland övernattningar ingår i tjänsten. När det inte finns serviceuppdrag hos kunder kommer du att arbeta på vår montering av nya lantbruksmaskiner.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med täta kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi är nyfikna på dig och ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Westh på tel. 0512 – 292 45 eller mikael.westh@ranaverken.se. Du är varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

Befattning: Servicetekniker

Tillträde: Snarast

Placering: Tråvad

Arbetstid: Heltid

Anställningsstatus: Tillsvidare

Ansök senast: omgående, urval sker löpande
Mer info
Kontaktperson Mikael Westh
Telefon 0512-29245
Område Vara
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ranaverken.se
Sista ansökningsdag 4 sept (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ranaverken AB är ett tillverkande företag med inriktning på stålbyggnader och lantbruksmaskiner. Verksamheten finns i Tråvad, ett samhälle beläget i Vara kommun. Företaget omsätter ca 250 Mkr och har ca 110 anställda.