Montering och Serviceansvarig

Montering och Serviceansvarig

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med daglig ledning av serviceverksamheten och samordning inom monteringsavdelningen och eftermarknadsavdelningen. Du kommer också att stödja produktionschefen för lantbruksmaskiner beträffande löpande produktionsplanering samt vara aktivt involverad i utvecklingsarbetet med fokus på att etablera systematiska förbättringar och kompetensbreddning.

Vem trivs här?
Du har vana av att leda/samordna verkstadsarbete och gärna av systematiskt utvecklingsarbete. Som person är du drivande, trygg och beslutsam.

Vad erbjuder vi?
En spännande tjänst där man får möjligheten att vara med och bidra till Ranaverkens utveckling framåt. Du får vara med att skapa hållbara och flexibla lösningar till Ranaverkens kunder stora som små. Här får du också möjligheten att arbeta på ett företag som kan erbjuda sina kunder hela kedjan från försäljning, tillverkning och service.

Vi är nyfikna på dig och ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Josef Skoglund på tel. 0512-292 45 eller josef.skoglund@ranaverken.se. Du är varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum kommer annonsen att tas bort, sök därför redan idag för att vara en del av urvalet!

Befattning: Verkmästare och stf produktionsansvarig
Tillträde: Snarast
Placering: Tråvad

Arbetstid: Heltid
Anställningsstatus: Tillsvidare
Ansök senast: omgående, urval sker löpande
Mer info
Telefon 0512-292 45
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ranaverken.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ranaverken AB är ett tillverkande företag med fabrik och kontor beläget i Tråvad, ett samhälle tillhörande Vara kommun, mitt på den Västgötska slätten. Vi tillverkar, utvecklar och konstruerar kundunika lösningar inom områdena stålbyggnad och lantbruk. Företaget omsätter ca 350 Mkr och har 110 anställda.