Vi söker två erfarna lastbilschaufförer

Vi söker två erfarna lastbilschaufförer

Prido levererar 80% av alla tillverkade industriportar i egen regi. Våra egna lastbilar och engagerade chaufförer säkerställer god leveranskvalitet, bra leveranstider och rätt pris på frakten till kund. Vi har utökat vår lasbilsfl otta och behöver fl er chaufförer till vår verksamhet.
Som chaufför på Prido så får man varierande körningar. Vi levererar över hela Sverige och direkt till slutkund. Arbetet innebär både en- och fl erdagarsrutter.Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Våra chaufförer träffar dagligen våra kunder och som person är det viktigt att man är ansvarstagande, professionell och serviceinriktad.
Urval och intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-04-25
Omfattning: Heltid
Krav: Körkort CE, YKB, God erfarenhet av bil plus släp, Digitalt färdskrivarkort/ förarkort, Goda kunskaper i det svenska språket.
Är du den person vi söker?
Skicka in CV och personligt brev och beskriv varför just du skulle passa för tjänsten.
Detta gör du till epost: marcus.sundberg@prido.se / tel: 0512-295 83
Mer info
Kontaktperson Marcus Sundberg
Telefon 051229583
Email Mejla Marcus Sundberg
Område Vara
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.prido.com/om_oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prido AB är Sveriges största och ledande vikportstillverkare med verksamhet i Sverige och Norge samt försäljning till övriga Norden.
Omsättningen på drygt 230 miljoner genereras i en högautomatiserad och supermodern anläggning i Tråvad, mitt i Västergötland.