Söker du nya utmaningar inom industri?

Söker du nya utmaningar inom industri?

Tjänstebeskrivning

Våra kunder efterfrågar flera duktiga konsulter från Premier som kan börja arbeta hos dem, därför vill vi komma i kontakt med dig som söker jobb!

Är du sugen på en ny utmaning så kan detta vara chansen du väntat på. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens! Vi söker dig som vill arbeta som montör inom tillverkningsindustrin i Vara med omnejd. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är montering, avsyning samt att en del truckkörning kan förkomma. Arbetstiderna varierar beroende på arbetsplats - det kan vara dagtid, 2-skift, 5-skift eller nattskift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är händig och har ett tekniskt intresse. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller produktion eftersom du då kan komma in snabbt i rollen. Du är plikttrogen och har en hög arbetsmoral. Vidare är du flexibel och snabb på att erbjuda en hjälpande hand till kollegor. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda datakunskaper.

Vi ser att du har gymnasial utbildning, gärna med inriktning teknik, industri eller bygg. Har du dessutom erfarenhet från tillverkningsindustri samt truckbehörighet A+B ser vi det som mycket meriterande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Urval sker löpande så sök redan idag!

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta kandidatansvarig Karinna Tuzinovic, Karinna.tuzinovic@premier.se.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

B-körkort
Svenska i tal och skrift
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.