Leveransansvarig semestervikariat

Leveransansvarig semestervikariat

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en leveransvarig till vår kund som är en tillverkande industri i Vara.

I detta uppdrag får du det bästa av två världar, du får arbeta både administrativt och praktiskt! Större delen av arbetet går ut på att boka transporter och stötta upp vid mottagningskontrollen men du kommer även stundtals få köra truck.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i april och som går över sommarperioden, du kommer att stötta upp vid ordinarie personals semester.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom logistik alternativt en teknisk inriktning. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom logistik men vi värdesätter även praktisk erfarenhet där du kanske arbetat med spedition och transportfrågor tidigare. Då du även kommer att stötta upp till viss del på lager ser vi med fördel att du har truckbehörighet A+B.

För att lyckas i rollen krävs det att du är kommunikativ, noggrann och har en administrativ ådra i dig. Du trivs med att arbeta mot olika kontaktytor och kan prioritera samt strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Vi tror att du, precis som vi, tycker det är viktigt att vara en god kollega och låna ut en hjälpande hand.

Låter det intressant? Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Vara
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.