Planevo Bygg erbjuder kompletta bygglag eller enstaka bemanning av kvalificerad personal till befintliga byggföretag. Vi samarbetar med ett flertal stora byggföretag runtom i Sverige och hanterar utöver uthyrning av personal även byggservice samt företags behov av byggställningar där vi reser, bygger om och hyr ut ställningar under hela byggprocessen. 
Läs mer om oss på www.planevo.se

Är du vår nya platschef? 
Sporras du av stora framtidsvisioner med fokus på marknad, försäljning, projektplanering och personal? Har du dessutom erfarenhet av ledarskap inom byggbranschen och vill ta nästa steg mot att ha det övergripande och strategiska ansvaret för vår verksamhet som du utvecklar och formar tillsammans med oss? Då är rollen som platschef på Planevo Bygg som klippt och skuren för dig. 
Hos oss väntar ett utvecklande, varierande och stimulerande arbete med korta beslutsvägar och många personliga kontakter både med personal och kund. Vi arbetar för en öppen och ärlig dialog tillsammans, där du har möjligheten att forma verksamheten och skapa din egen vision av vår tänkta tillväxtresa. 

Arbetsuppgifter:
Som platschef hos oss på Planevo Bygg innehar du en viktig nyckelroll där du ansvarar för hela vår byggverksamhet vilket innebär alltifrån marknad och försäljning av våra tjänster men också för att leda våra projektteam och dess personal på ca 40 personer. Du har en bred roll där du arbetar med att sälja och offerera våra tjänster samt att planera våra projekt. Vidare ansvarar du för genomförandet hos kund avseende personalresurser/bemanning, arbetsmiljö, miljö, kvalitet, ekonomi och tid. Vi erbjuder dig en omväxlande tjänst med stort eget ansvar där du får möjlighet att vara med och påverka och utveckla verksamheten genom att bland annat
  • vidareutveckla marknadsföring- och försäljningsstrategi
  • driva förändrings- och förbättringsarbete
  • vidareutveckla samt förvalta befintliga och nya kunder
  • ekonomistyrning och uppföljning inkl. avtal och prissättning
  • driva kvalité, miljö och arbetsmiljöarbete.
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. 

Kvalifikationer och erfarenheter: 
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en ledande roll inom byggbranschen. Du är van vid att ha övergripande verksamhetsansvar gällande ekonomi, administration och personal och har goda kunskaper inom den byggnadstekniska juridiken. Vidare har du god förståelse för marknaden och använder dina kunskaper och erfarenheter för att vidareutveckla verksamheten mot gemensamma mål. Har du erfarenhet av att räkna på projekt samt projektledning är det meriterande.  Du är en föredömlig ledare som brinner för samarbete och att inspirera och motivera dina medarbetare.
Som person är du affärsinriktad, kommunikativ och lösningsfokuserad samt ser möjligheter istället för problem. 
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet. Har du även erfarenhet av affärssystemet Bygglet ser vi det som meriterande. 
B-körkort är ett krav. 

I den här rollen finns möjlighet till distansarbete.


Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Monika Psag-Milicic på 072-003 01 29 eller monika.p.m@onepartnergroup.se och Julia Hillerström på 079-073 48 97 eller julia.hillerstrom@onepartnergroup.se.
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!    


Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Mer info
Område Vara
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.planevo.se/bygg-ny/
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se