Medarbetare sökes

Medarbetare sökes

Till Plåtkompaniet AB söker vi nu en medarbetare med känsla för byggnader, konstruktioner och sälj.

Tjänsten innefattar att granska ritningar, framtagning av materialspecifikationer, sälj av plåt, lastning till kunder samt köra ut material till våra byggnationer. Du kommer att ha kontakt med kunder, leverantörer och montörer.

Tjänsten passar dig som ser kommunikation och planering som en central roll. Vi ser att du är en lagspelare som bidrar till ett positivt klimat i arbetsgruppen på ett familjärt företag.

Krav/meriterande på person. Vi söker dig som är driven, ansvarstagande, är en engagerad person som trivs i en öppen arbetsmiljö med högt tempo. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom byggbranschen då denna är relevant för tjänsten. Att du har goda datorkunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort. Har/skall kunna ta BE körkort.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstid

Plats: Plåtkompaniet AB - PerHåkansgården 53492 Tråvad

Vid frågor eller om du tror att detta kan vara ett arbete för dig, tveka inte på att höra av dig till oss.
Mer info
Kontaktperson Magnus Andersson
Telefon 0705220145
Email Mejla Magnus Andersson
Område Vara
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://xn--pltkompaniet-ucb.se/
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plåtkompaniet har sitt säte i Tråvad, Vara kommun i Västra Götaland. Våra lokaler utgör ca 1200 kvm beläget på vår jordbruksfastighet. Ägare är Magnus och Pernilla Andersson.

Vår affärsidé är att sälja tak- och väggplåt med alla tillbehör, såsom skruv, beslag, regnvattensystem, samt kompletta stålstommar, plintgrunder, stålbalkar, konstruktionsstål, armering, portar, dörrar och fönster till våra kunder, lantbrukare, privatpersoner, byggentreprenörer och industrier.

Vår avsikt är att leverera material av hög kvalité till låga priser. Som färgsystem på vår byggplåt har vi valt att använda endast polyester i två utförande 30my och 50my, då vi har mycket god erfarenhet av polyester dels med hänsyn till kulörbeständighet men även korrosionsskydd.

Vi lämnar 10 års garanti för 30my polyester och 15 års garanti för 50my polyester.