Fabrikssnickare till modern modulhusfabrik i Vara!

Fabrikssnickare till modern modulhusfabrik i Vara!

Har du erfarenhet av snickeriarbete? Eller är du kanske utbildad snickare och trött på att jobba utomhus om vintrarna?

Vår kund, en familjär modulhusfabrik utanför Vara söker nu hantverkskunnig personal till deras produktion! Du kommer jobba med att tillverka prefabricerade trähusmodeller i en modern tillverkningsmiljö!


Dina arbetsuppgifter

Du kommer bli en viktig kugge i företagets produktionsmiljö där du efter ritning producerar prefabmoduler. Eftersom Modulerna som tillverkas är kundanpassade med flera specifika lösningar ställer detta krav på din kompetens vad gäller både hantverksyrket och flexibilitet. Du kommer att tjänstgöra i ett team som arbetar med husbygge i fabriksmiljö. Företaget satsar på miljövänliga hus i mestadels trä, vi ser helst att du har arbetat med trä tidigare. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom snickeri, montage mm. Arbetet kan bara förlagt inomhus.

Krav
  • Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift
  • Praktisk handlag och vana vid maskiner och verktyg
  • Tidigare erfarenhet av träarbete
  • Yrkesbevis är meriterande men är inget krav
  • B-körkort & tillgång till bil, begränsad kollektivtrafik.
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ort: Vara

Arbetstider: Dagtid, vardagar

Omfattning: Heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Din profil

Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och tycker om att arbeta med kroppen kommer snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person och tycker om att hugga i där det behövs. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer. Låter detta som ett jobb för dig?

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Vara
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 okt 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se