Vi på OnePartnerGroup Skaraborg samarbetar med allt ifrån familjeföretag till stora tillverkande industrier. Våra kunder arbetar inom trä-, plåt- och metallindustrin.
Även arbete inom andra branscher kan förekomma. 


Om tjänsten
Nu söker vi efter dig som är intresserad av att jobba som kantpressare hos en av våra kunder utanför Nossebro! Vi ser gärna att du finns tillgänglig omgående eller inom kort. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara operatörsarbete av styrd kantpress-maskin, där erfarenhet är meriterande. I tjänsten ingår även truckkörning, därav ser vi att du har giltigt truckkort. 

Arbetet innebär skiftarbete, där arbetet kommer vara dagtid vid upplärning men kommer sedan övergå till ständig eftermiddagsskift. 

Tjänsten innebär en anställning på OnePartnerGroup Skaraborg och du kommer bli anställd som ambulerande konsult, vilket betyder att du kommer bli uthyrd till våra kunder runt om i Skaraborg. Vi lägger också stor vikt vid att du är trygg och kan anpassa dig efter olika miljöer, arbetsuppgifter och arbetskamrater eftersom detta kan variera.

Din profil
Vi söker dig som är driven och har ett intresse av att lära sig mer inom kantpressning och kantbockning. 
För att klara av tjänsten är erfarenhet och kunskap inom ritningsläsning ett krav.

Som person trivs du att arbeta inom industrin och har god kännedom om tillverkningsprocesser.
Du noggrann, lyhörd och tar egna initiativ. Det är viktigt med god samarbetsförmåga samt att du hittar lösningar på problem som uppstår.

Du har körkort och tillgång till bil och behärskar svenska i både tal och skrift.
Truckkort är ett krav. 


Vad innebär det att vara anställd konsult hos OnePartnerGroup?
Tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, där du kan dra nytta av din redan befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
Att du är flexibel värderar vi högt utifrån flera aspekter, detta visar du genom att du kan pendla runt om i Skaraborg lik väl som att du klarar av att ha varierade arbetsuppgifter samt arbetstider.

Vi lägger också stor vikt vid att du är trygg och kan anpassa dig efter olika miljöer, arbetsuppgifter och arbetskamrater eftersom detta kan variera.
Att du är flexibel värderar vi högt utifrån flera aspekter, detta visar du genom att du kan pendla runt om i Skaraborg lik väl som att du klarar av att ha varierade arbetsuppgifter samt arbetstider.

Ansökan
Du söker med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar dig till att söka via annonsen.
Viktigt att notera är att anställning sker löpande, så är du intresserad? Sök, sök, sök!  

Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvarig Evelyn Wiseby eller Jennifer Lindvall.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se