Vi söker svetsare för uppdrag hos kund!

Vi söker svetsare för uppdrag hos kund!

Är du en utåtriktad och noggrann person som vill arbeta som svetsare? Titta hit!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med punktsvetsning och bockning av armeringsjärn. Arbetet kräver stor noggrannhet och precision samt genomsyras av stort fokus på kvalitet. Du kommer att ingå i ett team, men jobba mycket självständigt.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av svetsning, gärna av typen MIG. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Som person är du händig, noggrann och engagerad i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och har ett gott säkerhetstänk. Det är meriterande om du har svetslicens och kunskaper inom ritningsläsning.

Krav:
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av svetsning, gärna MIG.
OM ANSTÄLLNINGEN
  • Placeringsort: Vara
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare - Agnes Malmgård på agnes.malmgard@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du som kandidat blir anställd hos Lernia, men kommer arbeta hos vår kund i Varaområdet. Företaget bedriver verksamhet inom betongindustrin.