Nu söker vi en receptionist för omgående uppdrag!

Nu söker vi en receptionist för omgående uppdrag!

Är du en serviceinriktad, social och noggrann person som söker arbete omgående? Titta hit!

Om tjänsten
Tjänsten är ett tillfälligt behov på 6-8 veckor med start omgående. Du kommer att arbeta i receptionen och arbetsuppgifterna innefattar bland annat telefonväxel, bokning av lokaler, posthantering samt beställning av kontorsmaterial.

Om dig
Vi söker sig som är strukturerad, noggrann och har en god kommunikativ förmåga. Det är även viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter, och att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenheter av reception och kundservice är meriterande.

Krav:
  • God datavana
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
OM ANSTÄLLNINGEN
  • Placeringsort: Vara
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi dig som vill bli en del av oss på Lernia och jobba som receptionist. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens.