Personlig servicetekniker till Lidbils verkstad i Vara

Personlig servicetekniker till Lidbils verkstad i Vara

Lidbil i Lidköping och Vara är återförsäljare av Volvo, Renault personbilar och transportbilar samt Dacia och Iveco och har även ett brett urval av begagnade bilar. På Lidbil finner du allt du behöver för ditt bilägande; verkstad med personlig servicetekniker, skadeverkstad, lackering, reservdelsbutik, däckverkstad, däckhotell, recond/biltvätt, tankstation, finansiering, försäkring ja allt du kan tänka dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som personlig servicetekniker planerar du själv din dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp kund när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen, från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning. Dagens Volvobilar är laddade med teknik och i en ny Volvobil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att Lidbil satsar mycket på utveckling för sina tekniker genom utbildningar, on-line-kurser med mera.

Din profil

Som personlig servicetekniker på Lidbil i Vara arbetar du med några av bilvärldens mest avancerade modeller, därför ser vi gärna att du som söker har tidigare arbetserfarenhet som biltekniker men framförallt är du händig, gillar att meka och har ett tekniskt intresse. Har du kunskaper inom el är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är resultatinriktad, har ett stort engagemang och drivs av att jobba med människor inom kundservice. Kunden är fokus och allt du gör ska utgå från att din kund blir nöjd. Vidare är du uppfinningsrik, har ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och trivs i en ansvarstagande roll. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift, har körkort och tillgång till bil.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller Julia Hillerström 079-073 48 97. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se