IT-support

IT-support

Vi arbetar med att förbättra och utveckla vårt IT-stöd och utökar därför vårt team med ytterligare en medarbetare.

IT-avdelningen ska ge förstklassig support och avhjälpning av fel på tekniska problem till egna användare och återförsäljarnät i Norden. Den huvudsakliga arbetsuppgiften för rollen är First line support. Du har även egna ansvarsområden samt är kontaktperson när användarna har IT- och teknikrelaterade problem. I den teknikrelaterade delen arbetar du med installation, konfiguration och felsökning av datorer, telefoner, skrivare, trådlösa nätverk m.m.

Vår IT-miljö består av Windows-datorer samt iPhone- och Android-telefoner. I arbetet ingår även IT-administration som tex. beställningar och licenshantering. Tjänsten innefattar även att delta i IT-relaterade projekt och vara ansvarig för utbildning av användare.

Kvalifikationer:

Vi tror att du har gått IT-gymnasium och/eller har en eftergymnasial utbildning inom IT. Du har ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av liknande arbete.

Personlighet:

Som person är du förändringsorienterad, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är en serviceinriktad problemlösare som är positiv, prestigelös och har en passion för IT och support.

Det är meriterande om du har en god pedagogisk förmåga.

Värdeord för företaget är:
  • Lösningsfokuserad
  • Ärlighet och uppriktighet
  • Respekt för varandra
  • Delaktighet och engagemang
  • Affärsmässighet och professionalism
Tjänsten:

Tjänsten är heltid med placering på vårt huvudkontor i Kvänum. Tillträde enligt överenskommelse.

Kollektivavtal:

Tjänstemannaavtalet TMF - Trä och möbelföretagen och Unionen/Sveriges Ingenjörer/Ledarna.

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är den 3 april och vi tillämpar löpande urval.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta personalansvarig Carolina Cederqvist på tfn: 0512-79 77 19, carolina.cederqvist@kvanum.com.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvänum kök är marknadsledande i Skandinavien inom köks- och förvaringsinredningar av högsta kvalité. Företaget är grundat 1923 och har huvudkontor i Kvänum, Västergötland. Vi erbjuder inredningar som präglas av upplevelse och känsla för den medvetna kunden. Det fina och äkta hantverket utmärker samtliga produkter och Norden är vår huvudmarknad.