Mjukvaruutvecklare - inbyggda system

Mjukvaruutvecklare - inbyggda system

Jörgensen Industrielektronik AB söker dig som har arbetat/arbetar som mjukvaruutvecklare eller liknande, alternativ är du är i slutet av din utbildning eller precis klar. Är du intresserad av mjukvara så är du varmt välkommen att söka tjänsten!

Alla medarbetare jobbar tillsammans med att utveckla, programmera och tillverka kundanpassade elektroniklösningar för mobila, industriella och militära miljöer där stora krav ställs på produkternas driftsäkerhet och prestanda.

När du börjar hos oss finns möjligheten att under första året jobba tillsammans med en erfaren mjukvaruutvecklare/programmerare. Naturligtvis kommer du även att jobba tillsammans med företagets samtliga medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Företaget servar sina kunder genom hela kedjan från utveckling av mjukvara och hårdvara, EMC tester, elektronikproduktion till de sista stegen där produkten boxas och testas för leverans till kund.
  • Du kommer primärt att arbeta med att utveckla mjukvara till inbyggda system i programmeringsspråket C.

  • Du kommer vara med i hela utvecklingskedjan från specificering av system till verifiering, och ha ett nära arbete med såväl våra hårdvarukonstruktörer som slutkund.

  • Du kommer arbeta med operativsystem, databaser, radio kommunikation, elektronik och CAN-buss.
Vi på Jörgensen lägger stor vikt på de sökandes intresse för att jobba med mjukvara. Vi tror på långsiktighet och erbjuder våra medarbetare en bra arbetsplats. Du kommer att bli en i gänget och alltid ha uppbackning av företaget.

Önskad kompetens

  • Du skall ha relevant högskoleexamen,alternativ var i slutet av din utbildning.
Det är meriterande men inte krav att du jobbat med:

  • Maskinnära/hårdvarunära programmering (C/C++)
  • Högnivå-programmering C# eller Java

Ansökan
Du är välkommen att kontakta
Kristian Jörgensen tfn 0512-300485 alt
kristian@jorgensen-elektronik.se för mer information om tjänsten.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2019-05-19.

Anställningsform: tillsvidare anställning, heltid. Tjänsten finns tillgänglig omgående för rätt medarbetare. Lön enligt överenskommelse.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt och jobbar med ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kristian Jörgensen
Telefon 0512-300485
Email Mejla Kristian Jörgensen
Område Vara
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jörgensen Industrielektronik AB utvecklar, programmerar och tillverkar kundanpassade elektroniklösningar för mobila, industriella och militära miljöer där stora krav ställs på produkternas driftsäkerhet och prestanda.

Vi är 17 personer i Kvänum och med vårt systerbolag i Sjöbo är vi 24 personer i koncernen. Vi servar våra kunder genom hela kedjan från utveckling av mjukvara och hårdvara, EMC tester, elektronikproduktion till de sista stegen där produkten boxas och testas för leverans till kund.