Personbilssäljare till Hedin Bil i Vara

Personbilssäljare till Hedin Bil i Vara

Om rollen

Vi söker nu en duktig och driven företagssäljare med fokus på försäljning av personbilar, men även transportbilar. Du kommer fokusera på följande märken: KIA och Nissan. Ditt uppdrag blir att bearbeta företagsmarknaden på lokal nivå med hela processen från uppsökande kontakt till inbyte och avtalsskrivning och leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa långsiktiga affärsrelationer och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från företagsförsäljning, samt att du är en dokumenterat duktig relationsbyggare. Erfarenhet från fordonsbranchen är meriterande, alternativt erfarenhet i en roll där du jobbat dagligen med uppsökande kontakt och proaktiv kundanskaffning. För att bli en framgångsrik säljare är du van vid säljarbete på fältet och kanske arbetat med företagsförsäljning tidigare. Du behöver brinna för kundrelationer och ha ett sinne för affärer, vara mycket driven och självgående och ge våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet. Körkort klass B är ett krav. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt driv.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Fordon, Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.