Servicetekniker Skog

Servicetekniker Skog

Till vår anläggning i Vara söker vi nu en servicetekniker till vår skogsavdelning som vill bli del i vårt TEAM på Gunnars Maskiner.

Som servicetekniker hos oss så kommer du att jobba med service, reparationer och felsökning av skogsmaskiner från John Deere. Arbetet sker både i vår verkstad men också ute på fältet hos våra kunder. Du är en person som gillar service och drivs av att göra dina kunder nöjda. Vi ser gärna att du har med dig erfarenhet från branschen eller liknande men det är inget krav.
Största vikt läggs vid din personliga lämplighet. Har du med dig utbildning inom fordonsteknik och på det kunskap inom hydraulik, el och engelska så är det meriterande.

Ditt främsta arbetsredskap kommer utöver dina ordinarie handverktyg vara datorn och därför är datavana något som kommer göra ditt dagliga arbete betydligt lättare. För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss bör du gilla utmaningar och problemlösning och se det som ett sätt att få möjlighet att påverka.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid. Lönen sätts individuellt och vi har kollektivavtal via IF Metall.

Minst B-körkort är ett krav.

Är det dig vi söker? Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi tillämpar löpande tillsättning så kan tjänsten komma att tillsättas innan löptiden för annonsen går ut.

Vid övriga frågor kontakta anläggningsansvarig Andreas Aleryd på 0725-750397 eller andreas.aleryd@gunnarsmaskiner.se eller HR-Chef Anton Johansson på 0515-831 16 eller anton.johansson@gunnarsmaskiner.se eller skicka ansökan till jobb@gunnarsmaskiner.se.

Vi undanbeder oss kontakt från externa rekryteringsföretag i samband med denna rekrytering.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (53 dagar kvar)