Försteman/Betongarbetare

Försteman/Betongarbetare

Vi söker dig som vill jobba med betong och människor i ett spännande företag under tillväxt. Du är driven, flexibel och har ett högt säkerhetstänkande.

Som Försteman/Betongarbetare ingår du i ett team som formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement samtidigt som du dagligen leder teamet framåt. I rollen som Försteman/Betongarbetare är du produktionsledarens högra hand ute i den dagliga produktionen och ansvarar bland annat för att produktionsområdet levererar i rätt tid och med rätt kvalitet. Du drivs av att effektivisera arbetet och är produktionsinriktad. Du är inte rädd för att testa nya tillvägagångssätt.
Vi söker dig som tidigare har arbetat i en liknande roll, har en god samarbetsförmåga och viljan att driva ett team framåt. Du är engagerad, positiv och gillar utmaningen att få saker gjorda i rätt tid. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som betydelsefulla förutsättningar för denna tjänst. Vi vill att du har körkort och tillgång till bil.
Önskad bakgrund och egenskaper:
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som försteman eller liknande befattning
  • Utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet inom Prefabproduktion samt ritningsläsning
  • Gillar att leda och jobba i team
  • Teknikorienterad
  • Ser möjligheterna att effektivisera processer
  • Nyfiken på Lean
  • Meriterande om du har truck-, travers- och liftkort


Övrigt:

Omfattning:
Heltid. Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Placering: Fabriken Vara.

Arbetstid:
6-15 (olika arbetstidsvarianter förekommer)
Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 14 juni 2020.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Peter Dahlin, Produktionsledare, på telefon 0727258433

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.finjaprefab.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja Prefab en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Vi bygger och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra olika stomkoncept. Våra engagerade och kompetenta medarbetare är vår främsta tillgång i en egen effektiv organisation som säljer, projektleder, projekterar, konstruerar, producerar och slutligen monterar våra betongstommar.

Ingående betongkomponenter till våra projekt tillverkas vid våra 7 fabriker runt om i landet.

Hållbarhet är en strategisk fråga för oss och vi har satt egna tuffa mål för att möta framtiden. Redan idag erbjuder vi marknaden klimatpositiva betongstommar. Vi är en rikstäckande aktör vilket innebär att vi har närproducerade produkter, samt att vi är tillgängliga med ett starkt engagemang på den lokala marknaden.

I dagsläget är vi ca 550 anställda och omsätter en miljard kronor.