Svetsare till Rekordverken

Svetsare till Rekordverken

Noggrann och erfaren svetsare sökes till Rekordverken i Öttum/Kvänum. Vänta inte med din ansökan då uppdraget har start omgående!

Om vår kund

Rekordverken har sedan 1950-talet varit en stabil leverantör av hackar till tröskfabriker i Europa och Amerika. Kunderna erbjuds den senaste tekniken inom halmhackning och spridning av halm och agnar. Rekordverken för ett intensivt samarbete med tröskfabriker, lantbrukare och olika institutioner för fortsatt utveckling av halmhackning och agnspridning.

Läs gärna mer på rekordverken.se

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund Rekordverken i Öttum/Kvänum söker vi en svetsare för både manuell svetsning och svetsautomat/robot. I din roll som svetsare kommer du att jobba självständigt och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Din profil

Vi söker dig som har kompetens inom svets och sammanfogning, samt god vana av ritningsläsning. Du har erfarenhet av att arbeta som svetsare med främst kompetens MIG/MAG i svart material. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med robot- eller svetsautomater. Vi ser gärna att du har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning. Du kommunicerar på svenska i både tal och skrift.

Du är en initiativtagande och kvalitetsmedveten svetsare med en hög ansvarskänsla. Som person är du praktiskt lagd, noggrann och kan ta till dig instruktioner och direktiv. Du är flexibel och trivs med att hantera varierande utmaningar. Du har lätt för att arbeta självständigt såväl som i grupp där en del av arbetet innebär deltagande i förbättringsarbete inom avdelningen.

Sökord

Svetsare, Rekordverken, Kvänum, Öttum, MIG, MAG,
Mer info
Kontaktperson Tobias Edin
Telefon 076 303 51 28
Område Vara
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Alma på alma.rehmonen@effektiv.se/0515-10183 eller Tobias på tobias@effektiv.se/0515-10577.