Svetsare sökes

Svetsare sökes

Är du svetsare och på jakt efter din nya utmaning? Vi söker en flexibel, strukturerad och noggrann person som drivs av att ha varierande arbetsuppgifter! Välkommen med din ansökan till att bli Effektivs nya lagmedlem!

Om vår kund

Vi söker nu personal till våra kunder runt om i Skaraborg. Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en svetsare för både manuell svetsning och svetsautomat/robot. I din roll som svetsare kommer du att jobba självständigt och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Din profil

Vi söker dig som har kompetens inom svets och sammanfogning, samt god vana av ritningsläsning. Du har erfarenhet av att arbeta som svetsare med tekniker som TIG/MIG/MAG och lödning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med robot- eller svetsautomater. Vi ser gärna att du har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning. Du kommunicerar på svenska i både tal och skrift.

Du är en initiativtagande och kvalitetsmedveten svetsare med en hög ansvarskänsla. Som person är du praktiskt lagd, noggrann och kan ta till dig instruktioner och direktiv. Du är flexibel och trivs med att hantera varierande utmaningar. Du har lätt för att arbeta självständigt såväl som i grupp där en del av arbetet innebär deltagande i förbättringsarbete inom avdelningen.

Sökord

Svetsare, Industri, mig, mag, tig, pinne, lödning, Skara, Vara, Falköping, Lidköping
Mer info
Kontaktperson Alma Rehmonen
Telefon 0515 101 83
Område Vara
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar..

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Alma på alma.rehmonen@effektiv.se/0515-10183 eller Tobias på tobias@effektiv.se/0515-10577