Innesäljare Lantbruk till Dina Försäkringar, Vara

Innesäljare Lantbruk till Dina Försäkringar, Vara

VAD DU GÖR

Till Dina Försäkringars kontor i Vara söker vi nu en kundfokuserad och jordnära Innesäljare. Bolaget är grönt och har en familjär och kundnära kultur. Syftet med denna tjänst är att släppa ut lantbrukssäljarna på fältet i större utsträckning. Därför behövs du som gärna stannar på kontoret och som brinner för att erbjuda högklassig service på telefon och mail. På ett ödmjukt sätt besvarar du frågor och hjälper kunderna förbättra sitt försäkringsskydd på exempelvis boende, skog, grödor, maskiner och djur.

Arbetsuppgifter och ansvar:
  • Försäljning av försäkringar inom lantbruk
  • Kundservice
  • Orderhantering och administration
  • Support till övriga säljorganisationen
  • Beståndsvård befintliga försäkringar
Vem du är

Vi söker dig med god administrativ vana och erfarenhet av försäljning eller kundservice. Du har någon form av lantbruksbakgrund, exempelvis som jordbrukare eller försäljningserfarenhet inom lantbruk. Alternativt har du försäkringserfarenhet inom privatmarknaden och vill utveckla din kunskap av försäkringar inom lantbruk. Vi ser också att du vill vara med och utveckla denna befattning, tar egna initiativ, föreslår förbättringar, samt är öppen för att lära dig nytt och vill utvecklas. Du har goda kunskaper i Officepaketet och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Känns det här som du? Ansök hos jerrie.se senast den 25 april. Vill du stämma av med Erik Hjortsjö innan du ansöker? Ring 0762 - 23 70 36.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är 11 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på cirka 45 platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nära, nytänkande och engagerade. Dina Försäkringar Göteborg/Väst är 45 medarbetare på sex kontor i Västsverige (Mölndal, Alingsås, Vänersborg, Uddevalla, Vara och Hova).