Nu söker vi en truckförare till oss på Byggprofiler AB i Tråvad.

Byggprofiler AB är en komplett leverantör av tak- och fasadplåt för byggindustrin. Vår verksamhet innefattar allt från tillverkning av tak- och väggplåt, beslag och lättbalk till att lagerhålla infästning, takavvattning, etc. Våra kunder är hallbyggare, byggvaruhandlare och grossister.

Är du självgående, tycker om att ta eget ansvar och har erfarenhet av truckkörning? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med planering och lastning av våra turbilar. Tjänsten kommer att innebära avancerad truckkörning då större mängden av det gods som lastas är av typen långgods.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Truckkörning med 5 tons motviktstruck
  • Ansvara för utlastning och godsmottagning
  • Lastsäkra våra turbilar
Om dig
Du har tidigare erfarenhet av truckkörning. Vi söker dig som tidigare arbetat med lager/industri och förstår vikten av planering och tycker om att jobba i team. Du har en god arbetsmoral och är en bra lagspelare till dina kollegor.

Kundservice är ett nyckelord på Byggprofiler vilket innebär att du som person ska serviceinriktad och alltid sätta kunden i centrum.

Truckkort och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi är ett lagom stort företag, ca 20 anställda, som skapar en familjär känsla och arbetar tätt ihop.

Självständigt arbete där man lägger upp sin arbetsdag efter egen planering

Företagshälsovård och friksvårdsbidrag

Lön enligt överenskommelse
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggprofiler.se
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tak- och fasadplåt med självklara kring-produkter som till exempel lättbalk, taksäkerhetsutrustning och vattenavrinning, det är det enda vi sysslar med här på Byggprofiler i lilla Tråvad på Varaslätten. Och när man bara gör en enda sak blir man ganska bra på det. Det tycker vi, och det tycker byggmaterialhandlare, hallbyggare och byggentreprenörer runtom i Sverige och även utanför landets gränser. Med djupa insikter i hur vardagen fungerar för våra kunder har vi valt att göra saker och ting på lite annorlunda sätt, så de fungerar bättre. Så blir det tryggare för dig! Vi använder oss genomgående av högkvalitativa material och har till och med utvecklat ett unikt returpallsystem som skyddar produkterna effektivt under transport och hantering på arbetsplatsen. Det är egenskaper som ger både oss och våra kunder en bekymmersfriare tillvaro. Vår lagoma storlek gör oss snabbfotade och flexibla, alltid öppna för speciallösningar av olika slag - nästan allt är möjligt. Vi levererar endast till industrikunder och bygghandeln - hör av dig till oss för information om vilka återförsäljare som finns nära dig!