Produktionspersonal Edsvära

Produktionspersonal Edsvära

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av produktion av betongtakpannor.

Profil

Arbetet ställer inga speciella krav på yrkesutbildning, dock är industriellt gymnasium meriterande. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, lagerarbete eller annat industriarbete är önskvärt.

Som person är du lättlärd, driven, praktiskt lagd och har förmågan att se vad som behöver göras. Du är ansvarstagande och noggrann. Du trivs att jobba både självständigt och i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav på B körkort. Truckkort är meriterande.

Övrigt

Tjänsterna är heltidsanställningar med tillträde snarast enligt överenskommelse. Visstidsanställning, med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetstider är huvudsak dagtid men skiftarbete förekommer.

Placeringsort är Edsvära.

Frågor om tjänsten besvaras av Fabrikschef Mathias Ryngefors, tele 010-888 19 00.

Sista ansökningsdag är 2019-04-28. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.benders.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)