Engagerad kyrkogårdsmästare till Varabygdens församling

Engagerad kyrkogårdsmästare till Varabygdens församling

Är du en erfaren ledare som motiveras av att se dina medarbetare att växa i sina roller genom ditt ledarskap och engagemang? Uppskattar du ett varierat arbete med mycket kontakt med människor? Läs då vidare här, för det kanske är dig vi söker!

Vad innebär rollen?
Som kyrkogårdsmästare har du ansvar för planering och arbetsfördelning av begravningsverksamheten och personalansvar för dina medarbetare; elva heltidsanställda och åtta säsongsanställda. Till din hjälp har du fyra lagledare som tillsammans med personalen arbetar operativt ute på kyrkogårdarna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bl a:
  • Personaladministration såsom t ex schema, semesterplanering
  • Verksamhetsplanering på kort och lång sikt
  • Verksamhetsuppföljning
  • Ansvar för maskinpark och arbetsfordon
  • Att driva samt vara delaktig i olika projekt
  • Ansvar för gravkartor
  • Inköp
Som kyrkogårdsmästare arbetar du på delegation från fastighet- och kyrkogårdschef.

Vem är du?
För att lyckas i din roll som kyrkogårdsmästare är vi övertygade om att du har en situationsanpassad ledarstil med förmåga att engagera, motivera och delegera i det dagliga arbetet. Du är en person med hög social kompetens som arbetar målmedvetet genom eget och andras arbete och är en god lyssnare. Som ledare är du strategisk och resultatinriktad, kan förena teori och praktik och få saker gjorda. Du har förmåga att kommunicera och skapa goda relationer både inom och utanför organisationen.

Ditt signum är ett administrativt och organisatoriskt strukturerat arbetssätt med närvaro i verksamheten. Du som vill bidra med vidareutveckling och kvalitetshöjning i en organisation som gör skillnad i samhället kommer att trivas här. Du värnar om både miljö och människor och förstår betydelsen av enhetens arbete gentemot enskilda individer.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har dokumenterad utbildning inom markskötsel och det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från kyrkogårdsarbete, men det är inget krav. Däremot är det viktigt för oss att du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning och budgetansvar.

Du är en god administratör, en van användare av Office-paketet och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. För tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Är du intresserad?
I denna rekrytering arbetar Varabygdens församling med Badenoch & Clark. På grund av kommande semesterperiod kommer rekryteringsarbetet att påbörjas i juni, men personliga intervjuer äga rum under augusti månad. Registrera din ansökan här nedan, dock senast den 31 juli. Komplettera gärna ditt CV med ett personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som kyrkogårdsmästare i Varabygdens församling. Har du frågor gällande tjänsten och processen kontakta gärna rekryteringskonsult Sarah Wallentin på 0736 - 84 72 03 på Badenoch & Clark (semester vecka 28-32). Varmt välkommen med din ansökan!

Om Varabygdens församling
Varabygdens församling med ca 11 700 medlemmar bildades 1 januari 2018 och har en modern och utvecklad organisation. Med den nya Varabygdens församling möter vi framtiden i en förnyad och utvecklad organisation som skall betjäna hela den nya församlingen. Här får våra medarbetare, anställda och ideella tillfälle att tillsammans utveckla arbetet för hela Varabygdens församling. Vi har en omfattande verksamhet och 40 anställda medarbetare i församlingsverksamheten inklusive vår förskoleverksamhet och därutöver begravningsverksamhet. Våra 24 kyrkor, 25 kyrkogårdar och 5 församlingshem är i gott skick efter omfattande renoveringar och utvecklingsarbete.


Inom kyrkogårdsförvaltningen arbetar vi enligt en miljöpolicy som innebär att vi i dag är självförsörjande på matjord till våra planteringar ute på kyrkogårdarna. Kyrkogårdsförvaltningen är en del i Fastighets- och kyrkogårdsförvaltningen i Varabygdens församling. Förutom det traditionella arbetet runt kyrkogårdarna arbetar vi även med underhållet av våra kyrkor.
Mer info
Kontaktperson Sarah Wallentin
Telefon 0736-84 72 03
Område Vara
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (19 dagar kvar)