Elektriker – Installationselektriker och automationselektriker

Elektriker – Installationselektriker och automationselektriker

Serviceelektriker och automationselektriker till BA:s Elektriska Vara

Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens.
Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet och du får en chef som bryr sig om sin personal på riktigt.

Vi söker nu fler serviceelektriker och automationselektriker med placering i Vara. Med vår starka etablering i Vara som samtidigt ökar i omnejd, behöver vi förstärkning för att fortsätta hålla samma service mot våra nöjda kunder.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

BA:s Elektriska utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett drivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV till hakan@elkedjanvara.se. För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa:

Håkan Johansson på nummer 0703418134 eller via mail: hakan@elkedjanvara.se Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Håkan Johansson
Telefon 0703418134
Område Vara
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (44 dagar kvar)