Säkerhetstekniker för Lås och Larm sökes till Assemblin Vara

Säkerhetstekniker för Lås och Larm sökes till Assemblin Vara

Är du Säkerhetsteknikern vi söker till Assemblin Säkerhet i Vara?

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver förstärka laget ytterligare. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin Säkerhet Vara söker Säkerhetstekniker och Låstekniker .

Din bakgrund

Vi ser att du har några års erfarenhet från branschen, är självgående och har B-körkort.

Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Låstekniker: Här ser vi gärna att du arbetat med lås sedan tidigare men, du kan vara intressant för oss även om du inte jobbar med detta idag, om du har en bakgrund inom el, mekanik eller fastigheter. Då vi har låsbutik kommer butiksförsäljning vara en del av ditt arbete hos oss som låstekniker.

Larmtekniker: Här ser vi gärna att du har minst 3 års erfarenhet som larmtekniker. Du bör vara väl bekant med inbrottslarm, passagesystem och CCTV system . System som vi arbetar med är Galaxy, SPC, Teletec, RCO, Assa och Omnis. God kännedom inom IT och nätverk är nödvändigt.

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2020-03-10.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Mikael Bjerknes på nummer 010-475 47 75 eller e-post

mikael.bjerknes@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Mikael Bjerknes
Telefon 010-475 47 75
Område Vara
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (11 dagar kvar)