Industrielektriker till Assemblin El i Vårgårda

Industrielektriker till Assemblin El i Vårgårda

Industrielektriker

Vill du bli en del i vårt härliga gäng? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Vi söker två elektriker som ansvarar för fastighetsarbeten på våra fasta industrikunder i Vårgårda.

Din bakgrund

Du har flerårig erfarenhet från yrket samt både vill och kan ta ansvaret för dagliga kommunikation med beställarens representanter.

Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mikael Bjerknes på nummer 010 472 47 75 eller via e-post mikael.bjerknes@assemblin.se Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2022-04-30.
Mer info
Kontaktperson Mikael Bjerknes
Telefon 070-9769837
Område Vara
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (57 dagar kvar)