Produktionschef sökes till Amiga i Vara

Produktionschef sökes till Amiga i Vara

Amiga är ett familjeägt företag som har sina rötter inom el och belysning.

Vi projekterar, utvecklar och tillverkar kraftfulla och innovativa produkter till Bygg och Industri. Företaget startade år 2000 och idag är vi 50 anställda och omsätter 160 miljoner kronor.

Amiga är beläget i Vara i egenägda lokaler och når ut till kunder över Norra Europa. Med vår passion för att leverera helhetslösningar inom El och belysning kommer vi ge dig kraften att lyckas.

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionschef erbjuder vi dig en nyckelroll i ett företag som är i starten på en stor förändringsresa. Du erbjuds ett varierande arbete där du får stor möjlighet att forma produktionen och påverka bolaget i positiv riktning för att nå de uppsatta målen. Dina uppgifter är att leda och planera produktionen genom att upprätta rutiner och processer samt att ansvara för utveckling, effektivisering och förbättring av produktionsverksamheten. Du har ett resultat- och budgetansvar samt personalansvar för ca 25 medarbetare som du leder och coachar i det dagliga arbetet. Du har ett nära samarbete med VD och ingår också i företagets ledningsgrupp.

Tjänsten är på heltid, dagtid. Du får en direktanställning på Amiga.

Profil

Vi söker en person som genom sin tidigare erfarenhet och goda kunskaper inom produktion och processer vill vara med och bidra till vår fortsatta förändringsresa. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från en ledande befattning inom tillverkande industri. Har du dessutom kunskaper inom el ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har en drivkraft och vilja att förändra, effektivisera och förbättra verksamheten tillsammans med oss. Vidare är du strukturerad, målinriktad och nyfiken. Du är en van ledare med god kommunikationsförmåga.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt är van användare av Officepaketet och affärssystem, gärna GARP.

I den här rekryteringen värdesätter vi lokal förankring.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se