Teknisk support

Teknisk support

Om oss
Familjeföretaget Hüllert Maskin AB är generalagent i Sverige för Merlo teleskoplastare. Hüllerts huvudkontor finns i Vara och företaget består idag av 25 medarbetare. Vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, södra Sverige och Norrland. Vi har också ett rikstäckande servicenät av duktiga mekaniker. Våra kunder jobbar med allt från byggnadsentreprenad, jordbruk och industri till Försvarsmakten och kommuner. I takt med att vi växer söker vi nu efter ytterligare en kollega på Teknisk Support, som kan hjälpa till med att säkerställa så att vi håller vad vi lovar till våra kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk Support är du tillsammans med dina kollegor en viktig kugge i att stödja och hjälpa våra interna tekniker samt externa servicepartner och slutkunder med tekniska frågor. Ditt arbete handlar till stor del om att via telefon ge support och stötta tekniker vid felsökningar och andra tekniska frågor. Du arbetar också löpande med tekniskt säljstöd gentemot vår säljavdelning. Som en naturlig del av arbetet ingår täta kontakter gentemot vår leverantör i Italien, varvid en god engelska är nödvändig.

Din profil
Till tjänsten söker vi dig som är servicemedveten, uthållig och vågar fatta beslut. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med reparationer, felsökning och diagnostisering av entreprenadmaskiner. Kanske har du arbetat som servicetekniker i några år och är sugen på att testa någonting nytt. Din praktiska kunskap inom felsökning av mekanik, hydraulik och elsystem kommer hjälpa dig att sätta dig in i vårt produktsortiment. Du skall ha en god förmåga att behålla lugnet och arbeta strukturerat med kunden i fokus. Du är väl förtrogen med att finna information i verkstadslitteratur och ger inte upp i första taget. På sikt kommer du att utvecklas till produktexpert avseende Merlo Teleskoplastare. Hüllert Maskin kommer lägga stor vikt vid din introduktion i form av utbildningar i Italien och på hemmaplan.

Kvalifikationer
  • Dokumenterad erfarenhet av reparationer/felsökning av entreprenadmaskiner eller likvärdigt.
  • God datorvana
  • Behärskar engelska i tal och skrift
  • B körkort
Vad kan vi erbjuda dig?
Hüllert Maskin har en spännande, rolig och utmanande resa framför sig när det gäller att skapa nya marknader för teleskoplastare. Du som expert på Teknisk Support kommer med dina kompetenser och dina personliga egenskaper att bli en nyckelperson för oss. En väl fungerande och effektiv service är nyckeln till att bevara våra kundrelationer. Vi kommer arbeta som ett team där dina åsikter och tankar spelar roll, och du har möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll. Här på Hüllert Maskin arbetar ett gott gäng som lever efter den enkla men mycket viktiga divisen att det ska vara roligt på jobbet.
Låter det som en spännande och rolig utmaning för dig?

Ansök här
Skicka in din ansökan som marknadskoordinator senast den 9 maj 2021 till ansokan@hullert.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Jonsson – på telefon 0512-30 00 64

Vi undanbeder oss vänligen kontakter från rekryterings samt bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Joakim Jonsson
Telefon 0512-30 00 64
Email Mejla Joakim Jonsson
Område Vara
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hullert.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)