Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Arbetsuppgifter
Det är ingen idé att vara blygsam: Rollen som marknadskoordinator är ett av de roligaste inom vår verksamhet.

Du kommer arbeta utifrån marknadsplanen och ansvara för att dess aktiviteter genomförs som mässor, pressreleaser, annonser, event och utskick. Hüllert Maskin har även ett nära samarbete med en marknadsföringsbyrå och tillsammans med dem kommer du och ett par kollegor att skapa det kreativa innehållet.

Byrån kommer att finnas som ett stöd till dig och komplettera med erfarenhet och kompetens inom de områden där det behövs. Du kommer också att arbeta löpande med våra sociala medier, hålla hemsidan uppdaterad och underhålla Hüllerts maskinannonser på webben.

På Hüllert Maskin sätter vi stort värde på arbetsmiljö, våra medarbetare och såklart våra kunder. Vi vill att människor alltid ska ha en bra upplevelse när de kommer i kontakt med oss. Som marknadskoordinator kommer du därför att jobba även med dessa bitar. Det kan till exempel handla om att förbereda inför ett kundbesök, vara med och anordna en personalaktivitet eller köpa in nya möbler till lokalerna.

Din profil
Rollen innebär att du är både administrativ, kreativ, praktisk och social. Du är en positiv och driven person som tar egna initiativ och ser möjligheter och lösningar. Du är engagerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och resultaten.

Kvalifikationer:
  • Utbildning inom marknadsföring, digital kommunikation eller likande
  • Kunskaper inom Adobe CC
  • Körkort
Vad kan vi erbjuda dig?
Hüllert Maskin har en
spännande, rolig och utmanande resa framför sig när det gäller att skapa nya marknader för teleskoplastare. Du som marknadskoordinator kommer med dina kompetenser och dina personliga egenskaper att bli en nyckelperson för oss. Vi kommer arbeta som ett team där dina åsikter och tankar spelar roll, och du har möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll. Här på Hüllert Maskin arbetar ett gott gäng som lever efter den enkla men mycket viktiga divisen att det ska vara roligt på jobbet.

Låter det som en spännande och rolig utmaning för dig?

Ansök här
Skicka in din ansökan som marknadskoordinator senast den 30 sep 2019 till ansokan@hullert.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Burge – personalansvarig – på telefon
0512-30 00 62
Mer info
Kontaktperson Lina Burge
Telefon 0512-30 00 62
Område Vara
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretaget Hüllert Maskin AB är generalagent i
Sverige för Merlo teleskoplastare och även marknadsledande inom segmentet. Hüllerts huvudkontor finns i Vara och företaget består idag av 30 medarbetare.
Vi har ett rikstäckande återförsäljarnät och säljkontor i regionerna Stockholm, Göteborg, södra Sverige och Norrland. Våra kunder jobbar med allt från byggnadsentreprenad, jordbruk och industri till försvarsmakten och kommuner. Nu söker vi efter en marknadskoordinator som kan hjälpa till att stärka vårt varumärke och få fler att upptäcka alla fördelar med Merlos teleskoplastare.