Leveransansvarig

Leveransansvarig

Om oss
Familjeföretaget Hüllert Maskin AB är generalagent i Sverige för Merlo teleskoplastare. Hüllerts huvudkontor finns i Vara och företaget består idag av 25 medarbetare. Vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, södra Sverige och Norrland. Vi har också ett rikstäckande servicenät av duktiga mekaniker. Våra kunder jobbar med allt från byggnadsentreprenad, jordbruk och industri till Försvarsmakten och kommuner. I takt med att vi växer söker vi nu efter ytterligare en kollega på Teknisk Support, som kan hjälpa till med att säkerställa så att vi håller vad vi lovar till våra kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som leveransansvarig har du ett övergripande ansvar för att flödet från order till leverans löper på enligt plan. Detta innebär bland annat:
  • Beställning av maskiner och tillbehör
  • Säkerställa att rätt påbyggnadsutrustning finns hemma
  • Ansvar för att påbyggnadsguide och tillvalskatalog är uppdaterade
Som leveransansvarig kommer du ha många olika kontaktytor både internt och externt.
Rollen innebär en tight dialog med våra säljare, reservdelaravdelning samt våra iordningställandemekaniker. Som leveransansvarig kommer du också vid behov vara behjälplig i vår butik samt reservdelslager.
På Hüllert Maskin sätter vi stort värde på arbetsmiljö, våra medarbetare och såklart våra kunder. Vi vill att människor alltid ska ha en bra upplevelse i kontakten med oss. Här spelar du som leveransansvarig med din inställning och attityd en viktig roll både i den interna processen samt för kundupplevelen.

Din profil
Rollen innebär att du är både administrativ, praktisk och trivs med att arbeta tillsammans i team. Du är strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett prestigelöst sätt och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Kanske har du vuxit upp i en lantbruksfamilj? Gått fordon och transportprogrammet eller lantbruksgymnasium eller annan relevant utbildning.
Kvalifikationer
  • God datorvana.
  • B körkort.
  • Dokumenterad erfarenhet av ett arbete med kundkontakt.
  • Fullgjort gymnasieutbildning.
Vad kan vi erbjuda dig?
Det må vara en klyscha men vi brinner för att vi ska ha nöjda kunder som ser oss som sin självklara maskinleverantör. Rollen som leveransansvarig är ny och där du har en möjlighet att påverka dess utformning under resans gång. Här på Hüllert Maskin arbetar ett gott gäng som lever efter den enkla men mycket viktiga divisen att det ska vara roligt på jobbet.

Låter det som en spännande och rolig utmaning för dig?

Ansök här
Skicka in din ansökan som leveransansvarig senast den 9 maj 2021 till ansokan@hullert.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Jonsson – på telefon 0512-30 00 64.
Vi undanbeder oss kontakt från rekryterings samt bemanningsbolag.
Mer info
Kontaktperson Joakim Jonsson
Telefon 0512-30 00 64
Email Mejla Joakim Jonsson
Område Vara
Yrkesroll Supply chain manager, Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hullert.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)