Distriktsansvarig Servicetekniker för Hyundai gaffeltruckar

Distriktsansvarig Servicetekniker för Hyundai gaffeltruckar

Är du sugen på en ny utmaning och vill vara en nyckelperson i att utveckla ett gediget familjeföretag som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder? Då har vi jobbet för dig!

Om Företaget

Familjeföretaget Hüllert Maskin är mest känt inom teleskoplastarsegmentet. Sedan en tid tillbaka är vi också servicepartner till vårt systerbolag Ottossons Truck som har sitt huvudkontor i Blekinge. Ottosson Truck är generalagent åt Hyundai truckar och tillsammans med Hüllert Maskin gör vi nu en storsatsning i att etablera Hyundai truckar i Västsverige. För att lyckas med denna etablering är en god service nyckeln till framgång och det är här DU kommer in i bilden.

Din profil

Vi söker en servicetekniker som är etablerad inom trucksegmentet sedan några år tillbaka. Du har goda kunskaper inom:
  • Mekanik
  • Elektronik
  • Hydraulik
Meriterande är om erfarenhet även finns inom lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner.

Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov. Du är van att arbeta ute på fältet och trivs med att skapa goda relationer med dina kunder. Du är strukturerad och disciplinerad i ditt arbete och trivs med eget ansvar.

Arbetsuppgifter

Du utför självständigt felsökningar, service och reparationer av både eltruckar och disel/gasoltruckar. Du sköter kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar. Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor att bolla dina dagliga utmaningar med. Vi är trots allt ett etablerat teleskoplastarföretag så service och reparation av Merlo teleskoplastare kommer också att förekomma.

Vad kan vi erbjuda dig?

Om du vill vara med att bygga upp något från starten och där ditt engagemang och din arbetsinsats är av stor betydelse så är detta rätt utmaning för dig. Utöver att det kommer vara en fantastiskt rolig resa att vara en del av så är vi på Hüllert Maskin ett gott gäng som lever efter den enkla divisen att det ska vara roligt på jobbet.

B- körkort erfordras och du utgår ifrån hemmet med lämplig placering i Skaraborg med omnejd.

Låter det som en spännande och rolig utmaning för dig?

Ansök här

Då är du välkommen med din ansökan till oss på Hüllert Maskin senast den 30 oktober 2020. Maila din ansökan till ansokan@hullert.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Joakim Jonsson 070 193 73 07.
Mer info
Kontaktperson Joakim Jonsson
Telefon 070 193 73 07
Email Mejla Joakim Jonsson
Område Vara
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hullert.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hüllert Maskin är generalagenter för Merlo och jobbar med försäljning, service och support av Merlo teleskoplastare. Hüllert finns representerade över hela Sverige med säljare, serviceverkstäder och samarbetspartners. Huvudkontoret är placerad i Vara.