Säljare till Åkerstedts Verkstads i Kvänum

Säljare till Åkerstedts Verkstads i Kvänum

Nu söker vi en engagerad Säljansvarig till Åkerstedts Verkstads i Kvänum!

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus? Har du erfarenhet av eller är nyfiken på teknisk försäljning? Då borde du ta chansen och söka tjänsten som Säljansvarig till Åkerstedts Verkstads! Åkerstedts Verkstads erbjuder dig möjligheten att arbeta med ett väletablerat produktsortiment av hög kvalitet, som dessutom produceras helt i egen regi. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som säljansvarig hos Åkerstedts Verkstad får du chansen att själv äga och driva affärsutvecklingen, vilket innebär att du har stor möjlighet att forma din roll. Ditt uppdrag blir att bygga upp nya och utveckla befintliga kundrelationer på framförallt den svenska marknaden. Du får också ett härligt gäng drivna kollegor med stor kompetens inom konstruktion, teknisk sälj, produktionsplanering och ledning. Åkerstedts Verkstad marknadsför och säljer kundanpassade industrifläktar med stora väletablerade varumärken som slutkunder. Som säljansvarig blir du en del av ett stabilt företag med en familjär kultur. Du får friheten att själv lägga upp dina arbetsdagar, du utgår delvis från kontoret i Kvänum men även hemifrån om det passar bättre. Rollen rapporterar direkt till VD och verkar tillsammans med övriga funktioner inom bolaget för stark tillväxt, nöjda kunder och hög lönsamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Identifiera, utveckla och utöka potentiella affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder
  • Självständigt ansvara för hela försäljningsprocessen
  • Bevaka marknaden, konkurrenterna, och trenderna hos kunderna.
  • Framtagning och uppföljning av offerter samt administration i CRM-system
  • Budgetansvar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innefattar ett distriktsansvar som kan sträcka sig över hela landet, en stor del av din tid kommer därför att tillbringas på resande fot. Främst dagsresor med några få övernattningar. Din fasta punkt kommer du att ha på kontoret i Kvänum, där dina kollegor inom bland annat innesälj och produktion är lokaliserade. Tjänsten är på heltid med lön efter överenskommelse, tillträde snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen eller närliggande bransch, eller så är du kanske en erfaren och dokumenterat duktig säljare med ett stort tekniskt intresse. Det vi kommer lägga störst vikt vid är dock din person! Då detta är en ny roll hos oss söker vi dig som är självgående, med stort eget driv, välorganiserad och som har lätt att knyta nya kontakter. Du behöver vara en stark relationsbyggare, duktig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Du trivs i en roll som är både operativ och strategisk, och tycker det är genuint roligt att vara i en säljande roll!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Sandra Eriksson
Telefon 031-761 22 27
Område Vara
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/