Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C-chaufför inom miljöbranschen sökes i Norra Dalarna

Ansök nu
Vill du arbeta på en arbetsplats där du varje dag bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons.

Information om uppdraget:

Är du utbildad C-chaufför och vill arbeta på ett schysst företag inom miljöbranschen? Som sug- och spolbilsförare kommer du att göra skillnad i ditt dagliga arbete.

I din roll kommer du att arbeta med att hjälpa kunder med alla typer av förebyggande och akuta åtgärder inom vatten och avlopp. Oavsett vilken åtgärd som utförs är målet att trygga en säker funktion i avloppssystemen. Du kommer att utgå från Vansbro, Malung eller Sälen och främst arbeta dagtid, måndag till fredag. Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer bli anställd av SC transport Sverige, vilka är en del av StudentConsulting Group. Detta är ett långsiktigt behov och vid väl utfört arbete finns det stora möjligheter till förlängning eller fast anställning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill skapa en långsiktig arbetsrelation med uppdragsgivaren och som tidigare har arbetserfarenhet inom miljöbranschen. Tjänsten startar omgående, enligt överenskommelse.

Som sug- och spolbilsförare är du företagets ansikte utåt och har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer. Stor vikt läggs vid personligheten och vi ser därför att du är prestigelös och trivs att arbeta i team. Arbetsuppgifterna är delvis fysiskt tunga och det är därför viktigt att du inte är rädd för att ta i eller för att få skit under naglarna.
Om du dessutom har ett intresse för miljö och teknik får du en stjärna i kanten!

Krav för tjänsten:
* C behörighet
* YKB
* Digitalt förarkort
* Tidigare arbetserfarenhet av miljöbranschen
* Talar och förstår svenska

Meriterande:
* CE
* ADR

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: sugbil, Miljöarbete, chaufför, c-chaufför, slambil

Sökord: sugbil, Miljöarbete, chaufför, c-chaufför, slambil
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort - så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare