Waltech AB söker CNC operatörer

Waltech AB söker CNC operatörer

Som CNC-operatör arbetar du med daglig problemlösning för effektivisering där du riggar, programmerar, ställer och kör CNC-maskiner utifrån en specifik ritning eller annat underlag. I arbetsuppgifterna ingår framförallt svarvning men även fräsning kan förekomma. Du är van att byta verktyg, göra justeringar och kontrollera detaljer då bearbetningen kan ske på få styck detaljer.Du ska kunna läsa och förstå ritningar och arbetsbeskrivningar, arbetet innebär stor självständighet med eget ansvar samtidigt som du ingår i ett team av medarbetare.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet inom CNC-bearbetning alternativt har utbildning inom området. Du har en vana av ritningsläsning och att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har flera års arbetslivserfarenhet av CNC bearbetning i Fanuc eller Siemens styrsystem.

Som person ser vi att du är flexibel då arbetet är omväxlande och utmanande. Du tar gärna för dig och tar egna initiativ då du har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi ser att du är villig att utvecklas och lära dig nya saker samt deltar aktivt i företagets förbättringsarbete.

Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid vardagar ( Skiftarbete kan förekomma) Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag är den 4:e Juni men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan mailas till: wt@waltech.se

Läs gärna mer om Waltech på www.waltech.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Daniel Stark på telefonnummer 0281-594997.
Mer info
Kontaktperson Daniel Stark
Telefon 072-4530480
Email Mejla Daniel Stark
Område Vansbro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Waltech AB är ett företag med ca 20 anställda, placerat i Vansbro. Vi är ett legoföretag som levererar vattenskurna ämnen och efterbearbetade detaljer i våra svarvar och bäddfräsar i de flesta förekommande material. All bearbetning sker i moderna svarvar och fleroperationsmaskiner.