Rengöringsarbetare natt 1 1

Rengöringsarbetare natt 1 1

Job description:

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng´s, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterad på Osdlobörsen.

Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt natt team som jobbar med rengöring och förberedelser av produktionsstart. Tjänsterna är tidsbegränsade med start omgående och i första hand fram till och med 230331. Har du frågor så kontakta Maud Berglund på telefon 076-5345617 eller maud.berglund@orklafoods.se

Arbetsuppgifter på serviceteam består av:

Demontering och rengöring av produktionsutrustning och lokaler

Montering och förberedelser start av produktion

Kontroll, övervakning och dokumentering av processen

Tyngre och repetetiva moment förekommer

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt.

Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, noggrannhet och framåtanda.

Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet.

Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment.

Goda kunskaper i tal och skift på svenska ett krav, då det ingår mycket dokumentation och receptläsning.

Ett tekniskt intresse och kunskap är en fördel då mycket av arbetet bedrivs utmed våra produktionslinjer.

Kontaktperson och ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maud Berglund på telefon 076-5345617.

Din ansökan vill vi ha snarast dock senast 221026. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande.

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. Vid frågor vänligen kontakta
Mer info
Område Vansbro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Orkla Foods Sverige AB
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Naturli, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande.

Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig!