Underhållschef till Orkla Foods

Underhållschef till Orkla Foods

I hjärtat av Dalarna hittar du Sveriges största pizzeria! Ta chansen att få ta del av denna unika arbetsplats som genomsyras av en familjär känsla, engagemang och stolthet! Orkla Foods söker nu efter Underhållschef till fabriken i Vansbro!

Om tjänsten
I rollen som underhållschef kommer du att ha ansvaret för att nå avdelningens uppsatta mål med hjälp av ditt team på tio fantastiska medarbetare, alltid med fokus på driftsäkerhet och förbättringar. Du planerar, leder och fördelar arbetet för att uppnå maximal prestanda, så att produktionen på ett säkert och effektivt sätt kan leverera produkter - i rätt mängd, i rätt tid och med rätt kvalitet till kunder och konsumenter. I din roll kommer du att leda projekt, stora som små och ha ansvar för upphandlingar av teknisk utrustning och maskiner.

Underhållsavdelningen ansvarar för driftsäkerhet av anläggningens produktionsutrustning, vilket omfattar såväl mekaniskt som elektriskt underhåll. Orkla Foods står inför en spännande tid där vi kommer att utveckla såväl vår organisation som process, vilket innebär en unik möjlighet att vara med och bidra och driva flera tekniska projekt.

Du har personal- och budgetansvar för ditt ansvarsområde där du styr avdelningen mot uppsatta mål genom att leda din personal i utvecklingen av både det strategiska och dagliga underhållsarbetet. Det löpande arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet i ditt ansvarsområde är en självklar del. Ditt team har kompetens inom el, teknik, brand och fastighet. Det är ett omväxlande arbete med stort ansvar i ett högt tempo och vi söker dig som vill möta dessa förväntningar.

Tjänsten som Underhållschef är en tillsvidaretjänst med placering i Vansbro. Startdatum enligt överenskommelse, gärna under våren/tidig sommar.

Om dig
Vi söker dig med teknisk utbildningsbakgrund och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en volymproducerande industri som process- fordons eller livsmedelsindustri. Du har gedigen erfarenhet från att tidigare driva och modernisera arbetsprocesser inom underhållsavdelningar enligt Lean-filosofi. Mycket meriterande om du har erfarenhet av projektledning och upphandlingsarbete.

Vi värderar din ledarskapserfarenhet högt och tror att du haft en ledande roll i minst 5 år. Som ledare inger du förtroende, är lyhörd och känner stort engagemang för att coacha och motivera dina kompetenta medarbetare på ett positivt och inkluderande sätt. Som person har du förmågan att skapa goda relationer, har god pedagogisk och kommunikativ förmåga. En stark teamkänsla och prestigelöshet värdesätts högt. Din förmåga att skapa förutsättningar för en öppen dialog och vara inlyssnande och rådgivande är en förutsättning för att lyckas i rollen. Ditt strukturerade arbetssätt, ditt driv och ansvarstagande i kombination med dina goda sociala färdigheter och din framåtanda gör att du når framgång här!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Orkla
Orkla är nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel och storhushåll. Orklabolagen i Sverige omsätter nära 7 000 MSEK och har drygt 3000 anställda. I Sverige är Orkla verksamma genom bolagen Foods, Confectionery & Snacks, Care och Food Ingredients, alla med starka varumärken inom varje område. I Vansbro hittar du Sveriges största pizzeria för stenugnsbakade pizzor. Utöver pizza bakas här också pajer för både lunch, middag och efterrätt och så klart mjuka kakor som säljs till såväl caféer, restauranger och storhushåll som till konsument. Men vi bakar även en hel del till våra systerbolag runt om i Norden. I anläggningen bakas 10 000 ton pajer och pizzor per år som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Felix och Grandiosa.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023-70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållschef, Teknikchef, Orkla, Vansbro, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Vansbro
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.