Tekniker till produktionen helgskift

Tekniker till produktionen helgskift

Job description:

Tekniker till helgskift deltid 25 timmar i veckan

Syftet med befattningen är att:
 • I nära samarbete med processcoacher driva den dagliga verksamheten genom att stödja procesägarna så att en stabil process med säker arbetsmiljö, hög kvalité och god livsmedelssäkerhet kan uppråtthållas.
 • Utveckla den tekniska kompetensen hos processägarna. Delta i det dagliga arbetet med att underhålla och förbättra anläggningen. Lösa tekniska problem och fel som uppstår i anläggningen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar som teknikcoach
 • Verka för att arbetet i anläggningen sker på ett säkert sätt i enlighet med gällande lagar, förordningar, föreskrifter och instruktioner.
 • Rapportera om eventuella problem uppstår i verksamheten som kan påverka livsmedelssäkerheten, yttre miljö, arbetsmiljö, brandsäkerhet eller orsaka produktionsstörningar av större art.
 • Tillhandahålla fortlöpande information och statistik för hur avdelningens fortlöpande arbete bedrivs.
 • Vara s.k. Super User för tilldelat produktionsavsnitt vilket innebär att du kommer ha djupare kompetens för funktion, drift och inställning av maskin- och processutrustning.
 • Utföra förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder såsom statuskontroll, återkommande renoveringar, komponentbyten, felsökning, smörjning m.m.
 • Rapportering av all egen tid rapporteras i underhållsystemet SAP PM.
 • Beskriva utförda åtgärder underhållsystemet SAP PM.
 • Initiera behov av inköp av reservdelar och förbrukningsmateriel och skriva inköpsbegäran i underhållssystemet SAP PM.
Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk kompetens som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Praktisk erfarenhet av reparation och underhåll
Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, omtanke och framåtanda.
Goda kunskaper i tal och skift på svenska samt engelska.
Datavana i form av officepaketet är ett krav.
 • Minimum krav 3 årig gymnasial teknisk yrkesutbildning inriktning mek/elteknik/automation eller motsvarande med några års erfarenhet.
 • Inneha kunskap i reglerteknik och reglertekniska komponenter såsom regulatorer, givare och ställdon.
 • Ha kunskap om svetsteknik.
 • Ha kännedom om bearbetningsteknik såsom t.ex. svarvning, fräsning, m.m.
 • Ha insikt i underhållsmetodik och olika underhållsstrategier.
För mer information om tjänsten kontakta Annika Käck via mail annika.kack@orklafoods.se

Sista ansökningsdag 220531

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Profile description:
Mer info
Område Vansbro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Naturli, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande.

Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig!