Rengöringspersonal helg 1

Rengöringspersonal helg 1

Job description:

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1600 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Mer än 90 procent av det vi säljer i Sverige tillverkar vi lokalt på någon av våra 9 anläggningar. Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Orkla Foods söker Livsmedelsarbetare till vårt rengöringsteam som jobbar helg

Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt serviceteam som jobbar med rengöring och förberedelser av produktionsstart.

Skiftet startar från och med 220821 Arbetstiderna är förlagda lördag och söndag 10 timmar per natt

Innan dess kommer upplärning att ske måndag-torsdag 22.12-05.24 samt varannan fredag 17.54-00.30 med start löpande under maj månad och fram till och med 220821.

Därefter övergår tjänsten till helgskift

Tjänsterna är visstidsanställningar

Möjlighet att jobba extra i veckorna finns om behov uppstår

Går du i gymnasiet och har fyllt 18 år finns möjlighet att jobba varannan helg.

Arbetsuppgifter på serviceteam består av:

Demontering och rengöring av produktionsutrustning och lokaler

Montering och förberedelser start av produktion

Kontroll, övervakning och dokumentering av processen

Tyngre och repetetiva moment förekommer

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Som person är du lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du är resultatorienterad. Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, noggrannhet och framåtanda. Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Goda kunskaper i tal och skift på svenska ett krav, då de

ingår mycket dokumentation och receptläsning. Ett tekniskt intresse och kunskap är en fördel då mycket av arbetet bedrivs utmed våra produktionslinjer.

Kontaktperson och ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maud Berglund på telefon 076-5345617.

Du ansöker via www.orkla.se eller via länken. Senast 220531 vill vi ha in din ansökan.

Välkommen

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. Vid frågor vänligen kontakta
Mer info
Område Vansbro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Naturli, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande.

Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig!