Livsmedelsarbetare helgskift 1

Livsmedelsarbetare helgskift 1

Jobbeskrivning

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt produktionsteam

Helgskift lördag och söndag 10 timmar per dag samt måndag tisdag 8 timmar per dag dagtid totalt 36 timmar i veckan

Tjänsterna är visstidsanställningar som kommer att tillsättas löpande.

Starar omgående och varar i första hand fram till och med 211231

Arbetsuppgifter i produktionen består av att:

Efter våra processlinjer arbeta med tillagning och paketering av våra produkter

Bakning, beredning, förpackning och maskininställningar

Kontroll, övervakning och dokumentering av processen

Tyngre och repetitiva moment förekommer

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Du är fylld av eget driv och delar naturligt med dig till andra av dina kunskaper. Som person är du lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du är resultatorienterad. Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, omtanke och framåtanda. Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Goda kunskaper i tal och skift på svenska ett krav, då de

ingår mycket dokumentation och receptläsning. Ett tekniskt intresse och kunskap är en fördel då mycket av arbetet bedrivs utmed våra produktionslinjer.

Kontaktperson och ansökan

Du ansöker via vår hemsida www.orkla.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maud Berglund på telefon 076-5345617.

Vad kan Orkla erbjuda dig?

Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?

Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Vid frågor vänligen kontakta [[Maud Berglund]], [[076-5345617]] och maud.berglund@orklafoods.se.
Mer info
Område Vansbro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"