Lagerarbetare helg

Lagerarbetare helg

Job description:

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Havrefras, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Lagerarbetare helgskift deltid

Vi kommer att starta ett helgskift och söker därmed en lagerarbetare på dagtid för arbete lördag och söndag ca 12 timmar per dag.

Arbetsuppgifter

In och utleverans av råvaror och emballage till produktionen

Planera kylrum samt frys

Avvikelsehantering kylt, fryst, emballage

Andrasortering råvarufrys

Gör avslut råvaror emballage och färdig produkt

Framtag nästa dag upptiningstunneln

Lagerlägga färdig produkt

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Du är fylld av eget driv och delar naturligt med dig till andra av dina kunskaper. Som person är du lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du är resultatorienterad. Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, omtanke och framåtanda.

Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft. Goda kunskaper i tal och skift på svenska samt engelska. Datavana i form av officepaketet är ett krav, då de ingår mycket dokumentation.

Truckkort A och B. SAP kunskap är en fördel.

Kontaktperson och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maud Berglund på telefon 076-5345617. Du ansöker via vår hemsida www.orkla.se.

Sista ansökningsdag 220531

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. Vid frågor vänligen kontakta
Mer info
Område Vansbro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Naturli, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande.

Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig!