Marknadsansvarig säljare/Inköpare

Marknadsansvarig säljare/Inköpare

Hydroforming Design Light AB är ett företag i Hydroscand Group.
Företaget ligger i Vansbro, en bygd med tradition av verkstadsindustri med hög kompetens och tekniknivå.
HDLs affärsidé är att erbjuda kunden optimala formlösningar för plåt och rördetaljer. Genom att HDL behärskar såväl HYDROFORMNING, DJUPDRAGNING och PRESSNING kan HDL erbjuda den för varje detalj optimala formningsmetoder.
HDL har egen verktygskonstruktion och verktygstillverkning samt kapacitet att producera egna rörämnen. Detta ger HDL möjligheter att erbjuda korta leveranstider och ett optimalt materialutnyttjande. HDL har ambition och kapacitet att alltid ligga i teknikens framkant och driver utvecklingsprojekt med Högskolan Dalarna och flera större företag.
Löpande produktion sker idag till stora företag i Europa. Vi arbetar enligt IATF och ISO 14001.

HDLs möjligheter att snabbt expandera sin verksamhet är mycket goda eftersom företaget har en stabil finansiär, god tillgång på yrkeskunnig personal och ändamålsenliga lokaler.

Nu söker vi en marknadsansvarig säljare/inköpare som vill åka med oss på vår framgångsresa.

Ditt uppdrag
Ansvara för bearbetning av nya och befintliga kunder i Europa/Sverige. Du ansvarar för HDL:s offertportfölj. Du sköter upphandling och inköp av material (främst rör och plåt) från befintliga och nya leverantörer i Europa/Sverige.

Du säkerställer samarbetet med våra leverantörerna enligt de krav som finns i våra kvalitetscertifikat (IATF 16001).
Kunderna finns främst inom fordonsindustrin (lastbilar och motorcyklar), pappersindustrin samt verktygsprojekt (oftast tillverkning av verktyg samt provkörning av prototyper).

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vår vd.

Vem är du?
Vi söker en person som kan hantera både flödet i inköpsprocessen samt även vara marknadsmänniska och trivas med kundkontakter. Vi tror att du har några års erfarenhet som stärker upp din kunskap i båda rollerna, dels med relevanta formella meriter från högskola eller motsvarande.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.

Din ansökan gör du här på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Vansbro
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.