Nättekniker till Vansbro

Nättekniker till Vansbro

Dala Vatten och Avfall AB är ett regionalt VA- och Avfallsbolag i Dalarna som ägs av kommunerna Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Vår uppgift är att ta hand om avfallet som uppstår i dessa kommuner samt förse invånarna med dricksvatten och avloppsvattenrening.
Huvudkontor med kundservice är beläget i Leksand.

VA-verksamheten ansvarar för en samhällsviktig service med produktion och distribution av dricksvatten samt omhändertagande av avloppsvatten. Vi har 200 mil VA-ledningar i marken och har behov av en effektiv organisation som kan hantera både planerade och oväntade händelser.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegorna i ditt arbetslag sköter du drift och underhåll av VA-ledningsnätet. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär både akut och förebyggande underhåll samt en del nyanläggning/förnyelse av ledningsnätet. I arbetet ingår till exempel läcksökning, reparationer, vattenmätarbyten och spolning av ledningar.

Det är ett fysiskt arbete som utförs utomhus, där du ibland vistas i trafike­rade miljöer. Därför är det viktigt att ta ansvar för sin egen och andras arbetsmiljö och att använda rätt skyddsutrustning.

Egenskaper

I vår verksamhet hanterar vi oförutsedda händelser, såsom akuta vatten­läckor, därför är det viktigt med god samarbetsförmåga och intresse av att ställa upp när det behövs. I sådana lägen är det bra att kunna hantera stressiga situationer och vara en skicklig problemlösare.

Du behöver också kunna arbeta självständigt utifrån egen drivkraft och initiativförmåga. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt så att inte våra kunder drabbas av störningar i onödan.

I ditt arbete får du kontakt med våra kunder/kommuninvånare och därför behöver du vara flexibel och ha en väl utvecklad förmåga att ge god service.

Utbildning och erfarenhet

Vi vill att du har några års yrkeserfarenhet och en yrkesinriktad gymnasieutbildning inom relevant område, bygg och anläggning eller liknande, alternativt yrkeserfarenhet inom VA eller VVS.

Goda datakunskaper krävs för att kunna använda våra verksamhetssystem.

Du behöver behärska god svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Tillsvidareanställning, heltid.

Beredskapstjänstgöring ingår (f n var 6:e vecka).

Tjänsten är placerad i Vansbro men du arbetar i en organisation som spänner över fyra kommuner – Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro och du kommer därför att utföra arbeten i de andra kommunerna.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsterna, välkommen att kontakta:

Lars Björk, Arbetsledare Gagnef/Vansbro, 0247-44 165, lars.bjork@dvaab.se

Lars Hjärpe, Arbetsledare Rättvik/Leksand, 0247-44 145

Välkommen med din ansökan senast den 22 april.

Vi har valt våra marknadsföringskanaler i denna rekrytering och undanber oss samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Lars Björk
Telefon 0247-44 165
Område Vansbro
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://dalavattenavfall.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)