Förskollärare till nytänkande förskola!

Förskollärare till nytänkande förskola!

Om företaget

Verksamheten innefattar allt från förskoleverksamhet, fritids till skola och ligger naturskönt strax utanför Vansbro. På skolan arbetar all personal nära varandra och för dig som förskollärare kommer du daligen att ha kontakt med förskolechefen. Skolan har även idrott, lek och rörelse på schemat så här finns alla möjligheter för att driva en kreativ och aktiv pedagogik!

Dina arbetsuppgifter

Som förskollärare får du jobba med pedagogisk verksamhet fullt ut. Förskolan erbjuder en fin lärmiljö med närhet till både skogen, vatten och naturen. Som förskollärare arbetar du på en av förskolans två avdelningar och hjälper till med dokumentation och utveckling av verksamheten.

Din profil

Du är utbildad förskollärare eller lärare mot yngre åldrar. Du har barnens lek och lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Att utveckla och förbättra pedagogiken driver dig framåt i din egna utveckling. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående.

Visst är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073-351 27 45
Område Vansbro
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu