Inköpare till Västerdalarna

Inköpare till Västerdalarna

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i Västerdalarna söker vi en operativ inköpare. Huvudsakliga uppgifter är att tillgodose materialförsörjningen till produktionen. Det innebär mycket kommunikation externa kontakter och internt. De löpande uppgifterna är bland annat att lägga ordrar, bevaka leveranser, skicka ut förfrågningar, orderhantering i affärssystemet (Monitor), bevaka KPI: er gällande leveransprecision och leveranskvalitet. Avtalsskrivningar där din tidigare erfarenhet avgör på vilken nivå du kommer att göra det.

Din profil

Detta kan vara en roll för dig som är i början av din karriär som inköpare eller att du är en person med lång erfarenhet. Rollen kan anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter.
Dina personliga egenskaper är viktigare. Du har ett sinne för affärer och gillar att ha ett brett kontaktnät både internt och externt. Du har ett inre driv och tror på din egen förmåga att lösa problem, du har en tydlig doer-attityd och får saker ur händerna. Rollen i sig kräver en god administrativ förmåga och en naturlig fallenhet för ordning och reda. Erfarenhet att ha jobbat i Monitor eller annat affärssystem är meriterande.
Vår kund avser att till en början hyra in dig, 6 till 12 månader, (du blir anställd av Clockwork) men att avsikten är att du ska bli övertagen och anställd av vår kund. Beroende på din önskan och dina tidigare erfarenheter så kan tjänsten vara 50 - 100 %. Tillträde är i början av januari.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sista ansökningsdag är 9 januari 2023. Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig konsultchef Patrik Eriksson via patrik.eriksson@clwork.se

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Mer info
Kontaktperson Patrik Eriksson
Email Mejla Patrik Eriksson
Område Vansbro
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se