Hoppa till innehåll
Johansson Maskin är ett fullserviceföretag inom lantbruk, entreprenad, skogsmaskiner, skoter/ATV samt inom skog och trädgård.

Våra varumärken är b.l.a Massey Ferguson, Weidemann, Wacker Neuson, Trejon, Husqvarna och Stihl. Idag är vi 27 medarbetare på våra försäljnings- och serviceanläggningar i Vännäsby,
Sikeå och Örnsköldsvik.

Mer information finns på www.johanssonmaskin.se

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta montering/service och reparationer på ATV, skoter samt skogs och trädgårdsmaskiner.

Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet inom teknikeryrket och att du har datorvana. Det är en fördel om du har erfarenhet och intresse av fyrhjulingar, skotrar och robotgräsklippare.

Minst B körkort krävs.

Info om tjänsten ges av Kent Johansson 0935-399 32
Vill du bli en av oss skickar du din ansökan senast
31 Oktober till jobb@johanssonmaskin.se
Johansson Maskin logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Johansson Maskin AB bedriver försäljning och service av nya och begagnade lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, ATV (fyrhjulingar), snöskotrar, skog, trädgårdsmaskiner och släpvagnar. Vi har även flera butiker med ett brett tillbehörssortiment för skog & trädgård, lantbruk, skoter, ATV (fyrhjulingar), kläder samt ett mindre villasortiment.

Företaget i Vännäsby har funnits sedan 1979 med försäljning av lantbruk, entreprenad, skog, skoter, fyrhjuling, släpvagnar, skog & trädgård, service och reservdelar.

Företaget i Sikeå/Robertsfors har funnits sedan 2008 med försäljning av lantbruk, entreprenad, skog, skoter, fyrhjuling, släpvagnar, skog & trädgård, båt, motor, service och reservdelar.

Företaget i Arnäsvall/Örnsköldsvik har funnits sedan 2019 med försäljning av lantbruk, entreprenad, gas, oljor, service och reservdelar.
https://johanssonmaskin.se/