Maskinoperatör CNC

Maskinoperatör CNC

Vännäs verkstads AB tror på framtiden tillsammans med sina kunder och behöver nu flera nya medarbetare till produktionen som är placerad på Marahällan i Vännäs. Är du utbildad inom mekanik/verkstad/teknik eller liknande och söker nya utmaningar, då är detta jobbet för dig. Passa på att söka direkt då tjänsterna tillsätts löpande.

Tjänsten

Du kommer i rollen som maskinoperatör få jobba med både skärande bearbetning och kantpress med NC-styrning samt den allra senaste 3D-tekniken på marknaden. Arbetsuppgifterna är varierande och företagets motto är att alla ska lära sig jobba på alla maskiner för att tillsammans bygga kompetens inför framtiden.

Anställningsgrad: Heltid

Arbetstider: Måndag - Fredag 07 - 16

Din profil

Du har en godkänd gymnasie-/YH-utbildning inom verkstad/teknik och en utbildning alt. dokumenterad erfarenhet av NC-styrda maskiner.

Din erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare är viktig men framförallt uppskattar vi din nyfikenhet, viljan att lära nytt och din förmåga att jobba självständigt tillsammans med resten av arbetsgruppen.

Övrigt

Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Körkort är ett krav.

Tillgång till egen bil och boende nära Vännäs är en stor fördel.

Din personlighet kommer väga tungt i rekryteringen då även viss kundkontakt ingår i tjänsten.

Intresserad?

Tillsättning av tjänsterna sker löpande och helst omgående och kommer därför tillsättas snarast möjligt när rätt kandidat dyker upp. Du blir till en början anställd av OnePartnerGroup som konsult och har du frågor kring tjänsterna så kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andreas Lindqvist via mail: andreas.lindqvist@onepartnergroup.se eller telefon: 073-4130611.
Mer info
Område Vännäs
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vännäs Verkstads AB är ett expansivt legoföretag med ambitionen Snabbhet, Närhet och Kvalitet.

Målsättningen är att stödja våra kunder inom tillverkande industri genom vår kompetens inom traditionell verkstadsteknik och moderna tekniker som 3D-utskrifter m.m. Våra kunder omfattar mer än 60 företag i olika storlekar som är i behov av specialkonstruerade detaljer till sina produkter.