Konstruktör/Maskinoperatör till Vännäs Verkstad

Konstruktör/Maskinoperatör till Vännäs Verkstad

Har du tidigare erfarenhet av konstruktion och känner dig redo för att anta en ny utmaning?

Just nu växer Vännäs Verkstad som söker en till medarbetare att stärka upp sitt team. Tjänsten är på heltid och till en början blir man anställd som konsult genom Lernia med möjlighet att bli tillsvidareanställd på Vännäs Verkstad på sikt.

Om tjänsten

Vännäs Verkstad har kunder i olika storlekar som är i behov av specialkonstruerade detaljer till sina produkter. Som Konstruktör/Maskinoperatör får du vara med i processen att ta fram en produkt från ax till limpa i nya fräscha lokaler. Du kommer få arbeta ungefär halva tiden på kontor med konstruktion och skapa ritningar utifrån kunders önskemål och andra halvan går till att arbeta på verkstaden för att ta fram produkterna. Genom att se potential till förbättringsmöjligheter på produkter skapar du lösningar till våra kunder i en modern maskinpark som är under ständig utbyggnad. Dina arbetsuppgifter är bland annat:
  • Konstruktion av produkter
  • Skapa ritningar
  • Köra laserskärmaskin (2D/3D)
  • 3D-printning
  • Kantpressning
  • Svetsning
  • Fräsning
  • Svarvning mm.
Om dig

Vi ser att du som söker har arbetslivserfarenhet av att skapa ritningar och gärna erfarenhet av verkstad. Du ska kunna tala och läsa svenska flytande och ha B-körkort med tillgång till egen bil.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av kantpress och laserskärning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och genuint tekniskt intresserad som motiveras av att hitta kreativa lösningar för att kunna förbättra våra produkter. Vidare är du noggrann och engagerad i ditt arbete där du drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning 6 månader med goda möjligheter till direktanställning.

Heltid, dagtid. Vännäs.

Du blir anställd hos Lernia med uppdrag hos kund.

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag. I denna rekrytering samarbetar Vännäs Verkstad med Lernia. Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Rebecka Junghagen Konsultchef på Lernia rebecka.junghagen@lernia.se alternativt Stefan Joanzon Säljansvarig på Lernia stefan.joanzon@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Kontaktperson Rebecka Junghagen
Telefon 0722549332
Område Vännäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vännäs Verkstads AB är ett expansivt legoföretag med ambitionen Snabbhet, Närhet och Kvalitet.

Målsättningen är att stödja våra kunder inom tillverkande industri genom vår kompetens inom traditionell verkstadsteknik och moderna tekniker som 3D-utskrifter och skärande bearbetning.

För oss finns inga hinder - bara möjligheter!