Sommarjobba som CAD-ritare

Sommarjobba som CAD-ritare

Vi söker dig som läser till arkitekt eller byggnadsingenjör och är intresserad av ett meriterande extrajobb och sommarjobb.

Information om uppdraget:

Till Vännäs Fastigheter söker vi nu dig som vill utvecklas inom CAD. Jobbet och är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting men arbeta på plats hos Vännäs Fastigheter. Arbetet är cirka 8 timmar i veckan under terminen och heltid under sommaren. Arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Arbetsuppgifterna kommer att innebära skapa ritningsförteckning samt bearbeta ritningar till fastigheterna. Du kommer även bland annat att:
  • Upprätta en ny CAD-Manual
  • Sortera och scanna material
  • Göra A-ritningar i CAD
  • Skapa ritdefinitionsfiler
Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som är studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du läser byggnadsingenjör, arkitekt eller liknande utbildning. Du behöver ha grundläggande kunskap inom CAD.

För att passa i rollen behöver som person vara noggrann och strukturerad. Vidare är du driven, ansvarstagande och självgående i ditt arbete.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Vännäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se