Projekt- och konstruktions-chef till Vännäs Dörr AB

Projekt- och konstruktions-chef till Vännäs Dörr AB

Projekt- och konstruktions-chef, Vännäs Dörr AB

Vännäs Dörr AB är en fabriksenhet i Jeld-Wen som tillverkar dörrar, karmar och glaspartier till projektmarknader i Sverige och Norge.

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN är en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning
"Vännäs Dörr, en verksamhet där tradition, effektivitet och innovation möts. Med lång erfarenhet tillverkar de ca. 85 anställda certifierade dörrar till i huvudsak offentligt byggande som tex skolor, sjukhus och hotell helt enligt kundens behov. I alla jag träffar ser jag ett stort fokus på kunden, kvalitet och en vilja att utveckla verksamheten. Jag tror att det är svårt att inte trivas på Vännäs Dörr" - Erik Fahlgård, rekryteringskonsult

Vill du leda, utveckla och driva ett team av väldigt kompetenta och erfarna Projektberedare, Konstruktörer och andra nyckelfunktioner? Är du någon som har vana att jobba i en LEAN-miljö, ser sina anställdas behov och vill vara med att utveckla en verksamhet på frammarsch? Vi hjälper Vännäs Dörr att hitta en erfaren ledare till deras ledningsgrupp! Låter detta intressant? Tveka inte att söka!

Din profil
Vi söker dig som brinner för ledarskap. Du kommer att leda en grupp på 8 erfarna individer vars arbete är extremt affärskritiskt. Du kommer att ha komplett personal- och budgetansvar för din avdelning samt ingå i verksamhetens ledningsgrupp. I arbetet ingår en stol del kommunikation, från intern mellan avdelningar och ägare, till extern med kunder och partners.

Du har:
 • Erfarenhet av LEAN
 • Lång erfarenhet av ledarskap
 • Erfarenhet av projektledning
 • Kunskap inom arbetsrätt
 • Industriell erfarenhet
 • B-körkort
 • Väldigt goda kunskaper i Engelska, både i tal och skrift
Meriterande
 • Högskole- eller Civilingenjörsexamen i Maskinteknik
 • Kandidatexamen Personalvetenskap eller Företagsekonomi
 • Erfarenhet från byggbranschen
 • Erfarenhet av konstruktion
 • Arbete med KPI-styrd verksamhet
Din dag kommer att innehålla ledarskapets alla delar. Du kommer vara ett stort stöd till ditt team i både deras arbetsmiljö, i deras arbetsuppgifter och i utvecklingen av teamet framåt.

Vännäs Dörr arbetar enligt LEAN och har ett fokus på effektiv och KPI-styrd verksamhet. Du arbetar löpande med lönesättning, rekrytering, attestering och schemafrågor.

Vi söker någon som verkligen vill göra skillnad. Skillnad för både sin personal och företaget, för utvecklingen och leveransen av produkterna. Vi hoppas att du känner igen dig i detta och att du söker snarast möjligt då tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vårt företag
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag.
Mer info
Område Vännäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Kunden
Vännäs Dörr AB
Producerar ett komplett sortiment av massiva trädörrar av hög kvalitet och yppersta funktionalitet och prestanda. Med högsta ljud-, brand- och säkerhetskrav, är dörrarna högt uppskattade i offentliga och säkerhetsklassade miljöer som skolor, sjukhus, hotell och kontor och fängelser. Som tamburdörrar för lägenheter erbjuds en unik säkerhetsdörr som både har en attraktiv design och skyddar mot inbrott.

Genom ständig teknik- och produktutveckling kan vi leverera dörrar för andra miljöer med mycket speciella krav, exempelvis röntgendörrar. Kombinationen av kvalitet, prestanda och en hög produktionskapacitet gör våra dörrar högaktuella för såväl Nordiska som Europeiska byggprojekt. Allt fler fastighetsägare och bostadsrättsföreningar upptäcker också fördelarna med våra massiva trädörrar till renoverings- och tillbyggnadsobjekt.